Silux toimittajaesittely - AAA-Lux

9.9.2020

Silux Toimittajaesittely - AAA-Lux

Keitä olette?

AAA-Lux on erikoistunut LED valonheittimien valmistukseen. Pääkonttorimme, kehitys- ja päätuotantolaitoksemme sijaitsevat keskitetysti Eindhovenissa, Hollannissa. Tämä takaa, että pystymme valvomaan koko tuotantoketjua ja lyhentämään toimitusaikoja. Kansainvälisesti Eindhovenia pidetään ”nykyaikaisen valaistuksen hubina” ja se on monen korkean teknologian yrityksen koti. Alueellinen valaistusteollisuus tekee vahvaa yhteistyötä, mikä myös antaa AAA-LUX:ille parhaimmat mahdolliset edellytykset kehittää suuritehoisia LED valonheittimiä.

Mitä teette?

Vuonna 2009 AAA-LUX esitteli ensimmäisenä maailmassa LED valonheittimen, joka oli täysin suunniteltu saneerauskohteita varten. Valaisimen keveys ja teho, mahdollistivat vanhojen pylväsrakenteiden hyödyntämisen, mikä teki valonheittimestä menestyksen. Tästä lähtien olemme keskittäneet tuotekehitysinvestointimme vain ja ainoastaan LED-valonheittimien kehitykseen.

AAA-Lux on siitä ainutlaatuinen yritys, että olemme panostaneet kaikki resurssimme LED valonheittimien kehitykseen ja valmistamiseen. Olemme erityisen vahvoja urheilu valaistuksessa mutta olemme viime vuosina myös tehneet useita satama, lentokenttä ja muita suurempia aluevalaistus kohteita.

Mikä erottaa teidät muista valmistajista?

Valonheittimemme ovat energiatehokkaita ja monipuolisia, joten ne sopivat useimpiin projekteihin vaatimustasosta riippumatta. Heittimet ovat myös kevyitä (~22kg) ja varustettu monipuolisilla kiinnityksillä, mikä mahdollistaa valonheittimien suoran asennuksen vanhoihin pylväisiin ja orsiin. AAA-luxin reduced spill (RS) teknologia madaltaa valonheittimistä tulevaa mahdollista haittavaloa minkä lisäksi valonheittimiä on helppo ohjata AAA-Luxin InControl ohjausjärjestelmällä. Valaisimien tehokas ohjaus vähentää energiankulutusta ja valosaastetta.

Mitä projekteja teillä on meneillään maailmalla tällä hetkellä?

Kansainvälisesti olemme mm. toteuttaneet seuraavia projekteja; Everton FC / Finch Farm harjoituskeskus, Schalke04 Berger Feld harjoituskeskus, Aston Villa FC harjoituskeskus. Suomessa yhteistyökumppanimme Silux on asentanut mm. Keski-Espoon, Hakkarin ja Ala-Malmin kentät Espoossa, Lempäälässä ja Helsingissä.

Mitä valaistusalalla tapahtuu tulevaisuudessa?

Näemme, että markkinoilla jatkuu vahva kysyntä LED valonheittimille etenkin saneerausprojekteissa, kun kunnat ja seurat pyrkivät alentamaan energiankulutusta ja parantamaan urheilupaikkojen käyttömukavuutta. Tämän lisäksi näemme etenkin etäohjauksen nostavan päätään, kun asiakkaat näkevät etäohjauksen tuomat hyödyt mm. energiankulutuksessa, käyttöönotossa ja vianmäärityksessä.

Erik Swennen

Eric Swennen,
Founder & CEO