Silux toimittajaesittely - Tecnopali North Europe

12.8.2020

Silux Toimittajaesittely - Tecnopali North Europe

Keitä olette?

Tecnopali North Europen tehdas perustettiin 2008 yhteisyrityksenä Elkon ja Tecnopali Groupin (Italia) välillä. Perustamisen yhteydessä Tecnopalin Suomen tehdas ja sen osaaminen siirtyi Latviaan. Vuonna 2013 Elko osti kaikki Tecnopalin osakkeet, minkä jälkeen Tecnopali North Europe on toiminut Elkon omistuksessa. Elko lukeutuu Latvian suurimpiin yrityksiin.

Mitä teette?

Tecnopali North Europe on Baltian suurin valaisinpylväiden, -mastojen ja -tarvikkeiden valmistaja. Yrityksen päätoimipaikka on Latviassa, Daugmalen kaupungissa.

Valikoimaamme kuuluvat mm. kartio-, olake-, turva-, koristeelliset- ja erikoispylväät sekä varret, ristikkomastot ja kartiomastot.

Tuotteemme ovat suunniteltu kestämään vaativimmat olosuhteet ja kansainväliset standardit, ml. EN 40-5, EN12767 valaistuspylväille, EN 1090 teräsrakenteille ja EN 12899 liikennevaloille ja kylteille.

Mikä erottaa teidät muista valmistajista?

Joustava tuotanto, korkeat laatustandardit, lukuisat pinnoite vaihtoehdot sekä osaava työvoima ovat peruspilareita, minkä varaan yrityksemme on rakennettu. Nämä ominaisuudet ovat mahdollistaneet, että pystymme tarjoamaan paikallisesti ja kansainvälisesti kilpailukykyisiä vakiopylväitä mutta myös pitkälle räätälöityjä erikoisratkaisuja asiakkaillemme.

Mitä projekteja teillä on meneillään maailmalla tällä hetkellä?

Muutamia valittuja erityiskohteita maailmalta ovat mm. Akropoliksen COR-TEN teräspylväät sisäänrakennetuilla LED valaisimilla ja Riikan lentokentän VDGS pylväät. Suomessa kumppanimme Silux on toimittanut pylväitä mm. Keskuskadulle Hyvinkäälle ja yhteiskäyttöpylväät Jätkäsaareen ja Kalasatamaan Helsingissä.

Mitä valaistusalalla tapahtuu tulevaisuudessa?

Tänä päivänä yhä useampi kiinnittää erityistä huomiota elinympäristönsä viihtyvyyteen, joten koristeelliset pylväät sekä älykkäät pylväsratkaisut yleistyvät kovaa vauhtia maailmalla. Meille tämä tarkoittaa jatkuvaa uusiutumista sekä tuotekehitykseen ja tuotantoon investoimista.

Antons Nazarenko,
Sales Director
Tecnopali North Europe