Ulkovalaisimet

AEC Iluminazione on italialainen valaisin- ja pylväsvalmistaja. Valaisimia viedään yli 40 maahan ympäri maailman. AEC on perheyritys yli 60 vuoden kokemuksella ulkovalaistuksesta, jonka perustana on pitkäaikainen kestävä kehitys mikä näkyy ajattomissa ja laadukkaissa valaisimissa.

AEC panostaa vahvasti valon laatuun, näkömukavuuteen, energiatehokkuuteen ja kestävyyteen. Italialaisena yrityksenä, AEC nähdään alalla myös muotoilun edelläkävijänä. Yrityksen Stylo valaisin voittikin kansainvälisesti arvostetun muotoilun Red Dot palkinnon vuonna 2018.

AEC Illuminazione on etenkin keskittynyt katu- ja tievalaistukseen, taajama- ja puistovalaisimiin sekä tunnelivalaisimiin ja valonheittimiin.

Silux maahantuo AECn lisäksi myös AAA-Luxin LED valonheittimiä urheilu-, stadion- ja teollisuus kohteisiin. AAA-Lux on erikoistunut valonheittimien valmistukseen ja yritys on toimittanut yli 2 000 projektia yli 45 maahan, mukaan lukien mm. Aston Villan, Evertonin ja Schalken04 harjoituskenttien valaistuksen. Suomessa ensimmäiset kohteet sijaitsevat Helsingissä, Espoossa ja Tampereella.

Tie- ja katuvalaisimet

Tehokkaat ja laadukkaat italialaiset AEC Illuminazionen katu- ja tievalaisimet eri ympäristöihin.

Taajama- ja puistovalaisimet

Käyttötarkoituskeskeinen valaistus ja ajaton muotoilu AEC Illuminazionen taajama- ja puistovalaisimilla.

Valonheittimet

Valonheittimet urheilu-, stadion- ja teollisuuskäyttöön AEC Illuminazionelta ja AAA-Luxilta.

Tunnelivalaisimet

Erikoisvalonheittimet suunniteltu erityisesti tunneleita varten pohjolan olosuhteisiin.

Pollarivalaisimet

Valu- alumiini ja rauta pollarit korkealla ilkivaltaluokituksella ja modernilla muotoilulla.