Capelon ohjausjärjestelmät

Capelon on erikoistunut julkisen valaistuksen ohjaukseen, säätöön ja hallintaan. Capelon on markkinajohtaja Ruotsissa ja yritys omaa yli 10 vuoden kokemuksen valaistuksen ohjaamisesta.

GreenStreet® on Capelon AB:n toimittama ulkovalaisten ohjausjärjestelmä. Yksinkertaisimmillaan GreenStreet sovelluksella voidaan kytkeä ulkovalaisimet päälle tai pois päältä keskuskohtaisesti. Samalla järjestelmä mahdollistaa yksittäisten valopisteiden ohjauksen ja valvonnan suuremmissa asennuksissa.

Käyttökohteesta riippumatta järjestelmä perustuu samoihin peruskomponentteihin, minkä takia GreenStreet on erittäin joustava järjestelmä, jota voidaan vähitellen mukauttaa vastaamaan kasvavia energiansäästö-, huolto-, liikenneturvallisuus- ja ympäristövaatimuksia. Tämän lisäksi Capelon on täysin riippumaton valaisinvalmistajista ja kansainvälisen Smart City järjestön TALQ jäsen.

Smart City

Greenstreet Smart City tarjoaa sarjan joustavia kaupunkiratkaisuja, joilla voidaan luoda oma infrastruktuuri IoT (esineiden Internet) ratkaisuille ja valmistautua älykkään kaupungin tuleviin tarpeisiin.

Suomessa Tampereella Viinikan alue on varustettu Capelonin Greenstreet Smart City järjestelmällä. Katso video alta projektista.

Capellon ohjausjärjestelmät