Capellon ohjausjärjestelmät

Capelon on erikoistunut julkisen valaistuksen ohjaukseen, säätöön ja hallintaan. Capelon on markkinajohtaja Ruotsissa ja yritys omaa yli 10 vuoden kokemuksen valaistuksen ohjaamisesta.

GreenStreet® on Capelon AB:n toimittama ulkovalaisten ohjausjärjestelmä. Yksinkertaisimmillaan GreenStreet sovelluksella voidaan kytkeä ulkovalaisimet päälle tai pois päältä pienillä alueilla. Samalla järjestelmä mahdollistaa yksittäisten valopisteiden edistyneen valvonnan ja ohjauksen suurissa asennuksissa. Käyttökohteesta riippumatta järjestelmä perustuu samoihin peruskomponentteihin, minkä takia GreenStreet on erittäin joustava järjestelmä, jota voidaan vähitellen mukauttaa vastaamaan kasvavia energiansäästö-, huolto-, liikenneturvallisuus- ja ympäristövaatimuksia.

Suurin osa nykyisistä ohjausjärjestelmistä ovat itsenäisiä ja eivät omaa etäohjauksen mahdollisuuksia. Näiden järjestelmien manuaalinen valvominen on sekä kallista että riskialtista, koska vioilla, joita ei löydy, voi olla merkittävä vaikutus liikenneturvallisuuteen.

Smart City

Greenstreet Smart City tarjoaa sarjan joustavia kaupunkiratkaisuja, joilla voidaan luoda oma infrastruktuuri IoT (esineiden Internet) ratkaisuille ja valmistautua älykkään kaupungin tuleviin tarpeisiin.

Suomessa Tampereella Viinikan alue on varustettu Capelonin Greenstreet Smart City järjestelmällä. Katso video alta projektista.

Capellon ohjausjärjestelmät